Пичове....не се изключват перките на алфата При изгасен двигател.Наложи се да ги изключа от буксите.При изтинал двигател,в момента в който включа буксите,перките задухват на макс.....Някви идеи??
Известие
Collapse
No announcement yet.
не се изключват и двете перки
Collapse
X
-
Не е от пресостата. След спиране на контакта перките остават да въртят 2-3 секунди и спират. Т.е. не трябва да работят без контакт.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеможе ли да посочите къде е релето, утре някой ще чете темата и нищо няма да разбере
В случая на Стефан му е било залепнало това за бързата скорост - R6 (горното).
Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:54.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Да,съжалявам ....мислех че само аз не знам къде се намира тва реле....Та,намира се коша при двигателя ....от страната на левия калник.Има една кутийка с бушончета....е,те там,до нея се намира и въпросното реле.То е едно...няма как да се сбърка.....Утре ще му трясна една снимка...защото при мен..не знам поради каква причина,е изместено малко по на горе.
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:49 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеРелетата са R6 и R7 в кутията на предния ляв калник. Означени се на схемата. Едното е за бавната а другото за бързата скорост.
В случая на Стефан му е било залепнало това за бързата скорост.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениене знам как изглежда това, но съм разглобявал релета и съм оправял механични повреди по тяхВарианта е смяна с ново/втора употреба/
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеЕдин път залепнало реле,няма оправия пак ще залепне,щом е станало веднъж,значи пъпките му са много износени и клеясали и греят,Колев е правВарианта е смяна с ново/втора употреба/
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениесамо така си мислиш, никога не съм купувал релета, каквито и коли да съм ималТова че никога не си сменявал реле,говори много за техническата ти грамотност и компетентност,и спестяваш 5 лв. за сметка на един прегрял мотор например
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеИ си ремонтирал залепнало реле,и то е действало безотказно след това,евала ти си поредния супермен във форума,тук сте 2-ма даже :boваwdown:Това че никога не си сменявал реле,говори много за техническата ти грамотност и компетентност,и спестяваш 5 лв. за сметка на един прегрял мотор например
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Пичове..не така бе....не с рогата.....Нищо не разбирам от електроника.....Конкретно за моето реле,не съм го отварял....просто го извадих от куплунга,и пак го сложих...и проблема изчезна.Днес цял ден варта из града,с пуснат климатик.....проблем нямам.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение... на един прегрял мотор напримерНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment